Fødselsdagskager til voksne og børn

​***

Vi er specialister i unikke og sjove fødselsdagskager

Kunne du tænke dig at bestille en fødselsdagskage til din eller dit barns fødselsdag? Så tag gerne en tur forbi vores konditori i Roskilde.

Vi har specialiseret os i at sammensætte og designe sjove, unikke og ikke mindst lækre fødselsdagskager til både børn og voksne, og vi har kunder fra både Hedehusene, Solrød, Greve og mange andre områder.

Uanset alder, så kan en fødselsdag for mange være lig med et højdepunkt, der skal fejres med venner og familie – og gerne med en kage, der smager skønt!

Forudbestil din kage i god tid

Hos Svalegårdens Bageri i Roskilde kan vi designe og sammensætte alle slags fødselsdagskager til både børn og voksne. Du skal bare huske at forudbestille den ønskede kage i god tid, så vi kan nå at tage en snak om:

  • Hvad den skal smage af
  • Hvor stor den skal være
  • Hvordan den skal se ud

Mangler du inspiration til din kage?

Du kan lade dig blive inspireret af vores anbefalede smagskombinationer, som du kan finde her, men mulighederne er uendelige.

Du kan også finde inspiration til din kage i vores galleri, på Facebook eller Instagram, hvor du kan finde et udpluk af vores tidligere fødselsdagskager og andre kager til både fest, barnedåb, bryllup og jubilæum.

Ellers er du også altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Vindingevej 36 i Roskilde for inspiration og vejledning, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilken slags fødselsdagskage vi kan lave til dig og dine gæster.

Du er også altid meget velkommen til at tage kontakt til os her på siden eller til at give os et kald, så vi sammen kan finde ud af, hvilken slags kage du ønsker til enten din egen eller til dit barns fødselsdag.

Vores konditori har en central beliggenhed i Roskilde og er således let at komme til, uanset om du kommer fra Solrød, Greve, Hedehusene eller andre omkringliggende områder.

RING TIL OS   SKRIV TIL OS

KONTAKT OS

Svalegårdens Bageri

Vindingevej 36
4000 Roskilde

Rutevejledning

Tlf.: +45 4​6 35 69 36
Mail: kontakt@svalegaardensbageri.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 06:00-17:00
Lørdage – Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Med forbehold for lukning i ferieperioder.