​Fuldend dagen med en smuk bryllupskage

​Drømmer du om den perfekte bryllupskage?

Svalegårdens Bageri i Roskilde specialiserer vi os i at skabe bryllupskager, der ikke bare er en fryd for øjet, men også for smagsløgene. Vores konditori er et sted, hvor tradition møder nytænkning, og hvor hver eneste kage er et kunstværk, skabt specielt til dig og din store dag. Med en passion for bagerhåndværket og øje for detaljen, skaber vi kager, der afspejler din personlige stil og smag. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hver eneste detalje er præcis, som du ønsker den. Vores bageri ligger i Roskilde ikke langt fra Hedehusene, Greve og Solrød.

Hvorfor vælge vores bryllupskager?

Vores unikke tilgang til bryllupskager betyder, at vi skræddersyer kager til dine specifikke drømme og ønsker. Uanset om du søger noget klassisk og tidløst eller noget mere moderne og unikt, er vores erfarne konditorer klar til at skabe en kage, der afspejler din personlige stil og smag.

​Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor anvender vi kun de bedste råvarer og lægger stor vægt på håndværket bag hver eneste bryllupskage. Hver kage er et mesterværk af smag og design, fra valget af ingredienser til den fineste og kreative dekoration. Vi sørger for, at din bryllupskage ikke blot er smuk, men også smager himmelsk.

Klar til at bestille?

Tag det næste skridt mod din drømmebryllupskage. Kontakt os for en personlig og uforpligtende konsultation, hvor vi kan omsætte dine visioner til virkelighed. Vi står klar til at fremstille en bryllupskage, der bliver præcis, som du har forstillet dig. Lad os være en del af din særlige dag ved at skabe en kage, der ikke blot smager fantastisk, men også ser fantastisk ud.

Vi tilbyder også

FødselsdagskagerTemakagerFestkager

KONTAKT OS

Svalegårdens Bageri

Vindingevej 36
4000 Roskilde

Rutevejledning

Tlf.: +45 4​6 35 69 36
Mail: kontakt@svalegaardensbageri.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 06:00-17:00
Lørdage – Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Med forbehold for lukning i ferieperioder.