Festkager og bryllupskager efter dine ønsker

​***

Lad os sammensætte kagen til dit bryllup eller din fest

Er du på udkig efter et konditori i Roskilde, der har specialiseret sig inden for bryllupskager og andre festkager? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Svalegårdens Bageri er et af vores specialer inden for festkager bryllupskagen, og vores kunder kommer gerne fra både Hedehusene, Greve, Solrød og omegn for at bestille festkager hos os.

Vi har siden konditoriet åbnede udviklet og fremstillet bryllupskager i forskellige former, farver, størrelser og med forskellige smage.

Derfor kan vi i dag også sige, at mulighederne er mange, og at det helt kommer an på, hvilke drømme og ønsker du og din partner har til kagen på den store dag, og hvad jeres ønsker er i forhold til pris.

Vi går enormt højt op i håndværket, og vi mener altid, at en god bryllupskage – eller en anden form for festkage – skal kunne smage himmels, dufte fantastisk og ikke mindst have et æstetisk udtryk.

Ud fra disse nøgleord sammensætter vi i fællesskab med dig og din partner en kage, der rammer alle jeres ønsker.

FÅ TILBUD PÅ FESTKAGE

Specialdesignede festkager

Vi tilbyder specialdesignede festkager, og har du brug for inspiration hertil, har du mulighed for at blive inspireret i vores galleri eller i vores anbefalede smagskombinationer længere nede på siden. Du kan også se et udvalg af vores tidligere festkager på Facebook eller Instagram.

Alle kagerne kan ændres og tilpasses i forhold til både:

  • Størrelse
  • Facon
  • Farve
  • Smagskombination

Du er altid mere end velkommen til at komme herind til et afklarende møde, hvor vi finder ud af udformning, smage og størrelse.

Skal vi lave din næste festlige kage?

Lyder det til, at vi kunne være de rette til at lave din næste fest- eller bryllupskage? Så kom endelig forbi vores konditori på Vindingevej 36 i Roskilde eller giv os et kald for en nærmere aftale, information om vores priser og lignende.

Du er også velkommen til at kontakte os her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

RING TIL OS   SE VORES GALLERI

KONTAKT OS

Svalegårdens Bageri

Vindingevej 36
4000 Roskilde

Rutevejledning

Tlf.: +45 4​6 35 69 36
Mail: kontakt@svalegaardensbageri.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 06:00-17:00
Lørdage – Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Med forbehold for lukning i ferieperioder.